Політика конфіденційності

Інтернет-магазин morphyrichards.in.ua здійснює діяльність відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI, що передбачає нашу відповідальність за збереження та правомірне використання даних, що надаються покупцями нашого інтернет-магазину.

Дані, що збираються нашим сайтом

Сайт morphyrichards.in.ua збирає та зберігає тільки ті дані покупців, які необхідні для здійснення доставки, інформування покупця про зміни в умові доставки, зв’язки з покупцем для підтвердження даних доставки, надання гарантійної підтримки та інформування покупців про акції магазину. Сайт morphyrichards.in.ua не збирає IP-адреси користувачів, не намагається встановити облікові записи користувача в соціальних мережах та інших сервісах.

Використання даних

Данные переданные пользователем сайта используются для связи с покупателем, оформления доставки, получения отзывов о продуктах и качестве работы сайта, для проведения маркетинговых исследований.

Захист даних

Офіційний дилер бренду Morphy Richards компанія ТОВ “ТЕХНОСТОР” несе повну відповідальність за збереження персональних даних покупців. Персональні дані захищені від крадіжки та використання їх третіми особами. Компанія ніколи не надає персональні дані покупців іншим фізичним та юридичним особам, за винятком випадків, коли подання даних необхідне для виконання зобов’язань перед клієнтами (оформлення та доставка замовлень). У цьому випадку відповідальність за безпеку даних переходить партнерам компанії, які, у свою чергу, також виконують зобов’язання щодо захисту персональних даних, і які можуть бути притягнуті до відповідальності у разі неправомірного використання даних або передачі їх третім особам.

Безпека платежів

Безпека платежів користувачів, які здійснюються на сайті, забезпечується протоколами захисту Банку-партнера. Протоколи захисту, які застосовуються у платіжних сервісах, розроблені відповідно до стандартів платіжних систем Visa International та MasterCard Worldwide та забезпечують повний захист даних користувача при здійсненні ними платежів.

Відповідальність компанії

Мета сайту компанії – інформувати клієнтів про наші товари та послуги, надавати інформаційну підтримку, бути точкою зв’язку між клієнтом та компанією. Компанія має право змінювати інформацію розміщену на сайті. Інформація, розміщена на сайті, є публічною офертою.

Авторські права

Текстові та графічні матеріали розміщені на сайті є власністю компанії ТОВ “ТЕХНОСТОР”. Копіювання та використання даних матеріалів у комерційних цілях заборонено. Фізичні та юридичні особи, які використовують інформаційні матеріали даного сайту з комерційною метою, можуть бути притягнуті до відповідальності.

Кошик
Догори